Na een lang maar leerrijk gesprek

Wij wensen het Tussenstap team veel succes en bedankt voor jullie goede raad en geduld met ons. Indien u van ons iets nodig zou hebben of kan gebruiken vraag gerust ! De overheid moet beseffen dat jullie werk broodnodig is. Het moet alleen bekender worden voor al onze collega's.

Na een lang maar leerrijk gesprek hebben wij inderdaad onze 2 zaken en ons privé leven eens onder de loep genomen. Alles is nog niet onder controle maar er is terug licht in de duisternis. De financiële crisis heeft een enorm gat in onze begroting geslagen. Door u zijn we eens gaan praten met onze bankdirecteur en hebben wij ook verder kontakt opgenomen met ons sociaal verzekeringsfonds Zenito. Ook uw raad i.v met de RSZ hebben wij opgevolgd. Zenito heeft de crisisuitkering goedgekeurd. Onze bank is ook een plan voor ons aan het maken. Wij denken als we het laatste kwartaal goed doorkomen het volgend jaar er een beetje beter zal uit zien. De laatste 2 Jaar onder de crisis was het oorlog voor ons. Zonder "Tussenstap" waren wij de moed al lang verloren.

Voor de toekomstige en beginnende Zelfstandigen zal Tussenstap een noodzaak zijn want in deze maatschappij is zaken doen als maar moeilijker en valkuilen komt iedere zelfstandige tegen. Na 27 jaar zaken doen weten wij er alles van.

Samenwerken met Dyzo Menulink: