Dan heb je specialisten nodig en mensen met ervaring om je door dit parcours heen te leiden

Een faillissement  is een moeilijke procedure om helemaal zelf door te gaan. Dankzij wat google-werk vond ik de website van Tussenstap. Jullie website is een zeer goede en uitgebreide bron aan informatie. Doch, helemaal alleen zou ik hier niet doorgeraakt zijn. Dankzij een van jullie medewerkers bleef ik door het bos de bomen zien.

Jullie medewerker heeft mijn dossier doorgenomen en op basis van objectieve cijfers zeer goede raad gegeven. Hij heeft me begeleid naar de rechtbank en gesteund door de gesprekken die we gehad hebben. En soms, als ik even niet meer wist wat er gebeurde, kon ik de man altijd bellen om mij te kalmeren. Hij heeft me gesteund en geleerd assertief om te gaan met heel de zaak. Ondanks het feit dat ik schuldig ben, wil dit niet zeggen dat ik geen rechten meer heb.
 
Er hangt een enorme taboe rondom een faillissement. En ik heb het over de ondernemingen waarin ter goeder trouw werd gehandeld.
Mijn buren, mijn ouders, de leveranciers, allen hadden zij begrip voor hetgeen gebeurd is en allen hebben me veel succes gewenst. Het zijn de banken en de overheidsinstanties die heel dit proces zo zwaar en moeilijk maken. En dan heb je specialisten nodig en mensen met ervaring om je door dit parcours heen te leiden. Bij Tussenstap kan je terecht.
Samenwerken met Dyzo Menulink: