Boekhouders-accountants maken het verschil

Ken je Dyzo ? Ondernemen is een tocht door het onbekende. Boekhouders-Accountants gidsen hun zelfstandige klanten door de dagelijkse zakelijke problemen. Bij circa 12% van de ondernemers kregen de schulden de overhand en is goede raad steeds schaarser. Zij voelen zich vaak in de steek gelaten. De vrije markt verwacht ereloon, de overheid is onbekend en vaak een belangrijke schuldeiser. Toch kunnen ondernemers in moeilijkheden bij deskundigen terecht, kosteloos en in vertrouwen. Voor hen is er sedert kort Dyzo vzw, een fusie van de vzw’s Efrem en Tussenstap. Ze krijgen er ondersteuning voor een doorstart, een begeleide stopzetting of een herstart. Begeleiding kan op afstand, aan huis of op zitdag.

Geef info Ook al is Dyzo erkend en gesubsidieerd door Vlaanderen en Europa, toch kan de vzw hulp van de zelfstandige boekhouders-accountants van Vlaanderen gebruiken. De accountant is het eerste spreekpunt over een economisch reddingsproject, fiscale complicaties en vennootschapsrechtelijke hinder. Het is dus bij de boekhouder-accountant dat medewerkers van Dyzo zullen aankloppen om de nodige info te verzamelen voor een onderbouwde begeleiding. Laat deze vraag niet onbeantwoord.

Verwijs Dyzo verwelkomt ook steeds meer verwijzingen vanwege accountants

Doe je voordeel met Dyzo-seminaries Dyzo richt seminaries in over o.a. WCO, fiscale en sociale schulden & rechten. Deze kennen grote bijval bij boekhouders-accountants.

Word vrijwilliger Accountants op rust kunnen goed werk leveren als vrijwillige medewerker.

Fiscaal aftrekbare giften Boekhouders-accountans zijn vaak succesvol. Hun klanten ook. Zij kunnen met fiscaal aftrekbare giften aan Dyzo voor ondernemers met minder geluk het verschil maken tussen een gezonde herstart en uitzichtloos vastlopen.

Contact : email info@dyzo.be tel 0800/ 11106 www.dyzo.be .

Samenwerken met Dyzo Menulink: