Regionale bijeenkomst van Dyzo Case Study 19 en 20 september 2018

Deze bijeenkomsten zijn voorbehouden aan genodigden. Ze zijn voornamelijk bestemd voor vrijwillige medewerkers aanvaard na een selectieprocedure en personeelsleden van Dyzo, maar ook andere belanghebbenden die het lot van ondernemers in moeilijkheden kunnen verbeteren kunnen uitgenodigd worden. Inschrijvingen van anderen zullen geweigerd worden.

 

Case Study: 19 en 20 september 2018

Dyzo verwacht je op volgende case-study bijeenkomst. Elke Dyzo-medewerkers pakt zijn dossiers een beetje anders aan. Daardoor valt er altijd iets te leren van elkaar. Dat is ook hard nodig, want alles verandert snel en weinig zaken worden eenvoudiger. Je kan vrij kiezen of je naar het Westen dan wel naar het Oosten van Vlaanderen gaat.

Met voorstelling microStart

MicroStart is actief in professionele microkredieten in België sinds 2010 en verleent microkredieten tot 15.000 EUR aan starters en ondernemers die niet in aanmerking komen voor een lening bij een klassieke bank. Iedere ondernemer krijgt gratis ondersteuning, zowel persoonlijk als in groep (voorbereiding examen bedrijfsbeheer, projectplanning, marketing, financiën, boekhouding, administratie en coaching). In meer dan 6 jaar tijd ontving microStart zo'n 15.000 personen in de vijf agentschappen en lokale permanenties, en kende meer dan 3.000 microkredieten toe. Het afgelopen jaar begeleidde microStart ongeveer 1.000 mensen en kon rekenen op de steun van 150 vrijwilligers, plus dertig mensen in dienst.
Ook ondernemers in moeilijkheden, met faillissement of op de zwarte lijst komen in aanmerking. De voorbereiding van het dossier vergt hierbij echter meer inspanningen.  

Datum

Plaats

Uur

Maaltijd

19/09/2018

West: Brasserie-feestzaal ‘Oud Gemeentehuis’Heerweg-Noord 2

9052 Zwijnaarde  Tel: 09/222.42.31

16u-19u

17u

20/09/2018

Oost: ‘Den Abricot’ Schaluin 95,  3200 Aarschot (Parking achterkant gebouw via de August Reyerslaan) 016/56 10 82

16u-19u

17u

Het bijwonen van deze bijeenkomst heeft volgende voordelen :

Je leert de mensen kennen die aan hetzelfde zeel trekken ten voordele van ondernemers in moeilijkheden. Er komen regelmatig nieuwe medewerkers bij.
Je kan er je blik verruimen op mogelijke uitwegen voor je klanten.
Je leert er diensten kennen die hun nut bewezen hebben als tussenpersoon of als mede-oplosser van de uitdagingen waar we voor staan.
Je kan er terecht met zaken waarop je vastloopt.
Als je een succes boekt waar anderen op vastlopen, kan je de groep vooruit helpen door je inzichten te delen. Je merkt er dat ook anderen worstelen met de uitdagende taak die we op ons genomen hebben

Schrijf u in voor 12  februari met onderstaand formulier

Google Map: