Regionale bijeenkomst van Dyzo Case Study 19 en 20 juni 2019

Deze bijeenkomsten zijn voorbehouden aan genodigden. Ze zijn voornamelijk bestemd voor vrijwillige medewerkers aanvaard na een selectieprocedure en personeelsleden van Dyzo, maar ook andere belanghebbenden die het lot van ondernemers in moeilijkheden kunnen verbeteren kunnen uitgenodigd worden. Inschrijvingen van anderen zullen geweigerd worden.

 

Case Study: 19 en 20 juni 2019

Dyzo verwacht je op volgende case-study bijeenkomst. Elke Dyzo-medewerkers pakt zijn dossiers een beetje anders aan. Daardoor valt er altijd iets te leren van elkaar. Dat is ook hard nodig, want alles verandert snel en weinig zaken worden eenvoudiger. Je kan vrij kiezen of je naar het Westen dan wel naar het Oosten van Vlaanderen gaat.

datum

                 Plaats

Uur

Maaltijd

woensdag
19 juni 2019

                West:          't WERKPAND    Leiestraat 22     8500  KORTRIJK

16u-19u

17u

donderdag
20 juni 2019

Oost:          ‘den ABRICOT'    Schaluin 95       3200   AARSCHOT

16u-19u

17u

Het bijwonen van deze bijeenkomst heeft volgende voordelen :

Je leert de mensen kennen die aan hetzelfde zeel trekken ten voordele van ondernemers in moeilijkheden. Er komen regelmatig nieuwe medewerkers bij.
Je kan er je blik verruimen op mogelijke uitwegen voor je klanten.
Je leert er diensten kennen die hun nut bewezen hebben als tussenpersoon of als mede-oplosser van de uitdagingen waar we voor staan.
Je kan er terecht met zaken waarop je vastloopt.
Als je een succes boekt waar anderen op vastlopen, kan je de groep vooruit helpen door je inzichten te delen. Je merkt er dat ook anderen worstelen met de uitdagende taak die we op ons genomen hebben

Schrijf u in met onderstaand formulier

Google Map: