Inschrijving Thema-avond "WCO in mensentaal" 15 en 21 september 2016

Deze bijeenkomsten zijn voorbehouden aan genodigden. Ze zijn voornamelijk bestemd voor vrijwillige medewerkers aanvaard na een selectieprocedure en personeelsleden van Dyzo, maar ook andere belanghebbenden die het lot van ondernemers in moeilijkheden kunnen verbeteren kunnen uitgenodigd worden. Inschrijvingen van anderen zullen geweigerd worden.

Thema-avond "WCO in mensentaal" 15 en 21 september  2016   

Opgelet Nieuwe locatie in Lummen:

'De Luman' Schulensebaan 5 3560 Lummen

Onze hulpvragers hebben recht op een hoogwaardige dienstverlening. Om dit doel te bereiken, brengt Dyzo U  samen met haar medewerkers tijdens de Thema-avonden graag op de hoogte van recente ontwikkelingen in die zo ingewikkelde en snel evoluerende wereld waarbinnen we werken.

Op deze avond wordt door onze gastspreker: Meester Bert BEKAERT, van Everest-law Zwijnaarde, advocaat aan de balie van Gent, de juridisch-economische aspecten uiteengezet, tevens wordt antwoord gegeven op de vraag ‘welke dossiers komen in aanmerking voor de WCO’, en hoe verloopt het na de aanvraag WCO?

Er zal specifiek ingegaan worden op de WCO III, overdracht onder gerechtelijk toezicht. (daar we hiermee niet veel ervaring hebben)..

Om je verre verplaatsingen te besparen heb je telkens de vrije keuze voor een identieke bijeenkomst in het westen of het oosten van Vlaanderen.

Hierbij nodigen wij je vriendelijk uit op volgende bijeenkomsten.

Datum

Aanvangsuur

Adres

 

15/09/16

19 uur (broodjes 18u30)

De Max, Stationsplein 6A te 8500 Kortrijk

(gratis parkeren vanaf 19u dichtbij De Max)

Thema-avond

21/09/16

19 uur (broodjes 18u30)

Nieuwe Locatie:De Luman Schulensebaan 5  te 3560 Lummen

gratis parking

Thema-avond

 

Inschrijven is noodzakelijk. Gebruik hiervoor uitsluitend onderstaand inschrijvingsformulier