Ons boek over herstarten na faling, iets voor jou ?

De draad weer opnemen na een gedwongen stopzetting, het is een hele opgave. Veel ondernemers die ons contacteren met een of andere vraag of met opbouwende kritiek, voorstellen of steunbetuigingen laten weten dat ze wel een boek zouden kunnen schrijven over hun ervaringen met het einde van hun vorige zaak en het opstarten van een nieuwe onderneming.

Tussenstap heeft de behoefte aan gebundelde info over herstarten in wijde kring opgemerkt. We zijn fier ons eerste Portable Document Format (PDF)boek te mogen voorstellen (pdf, 2.93 MB) aan al wie er belangstelling voor heeft. Er is maandenlang hard aan gewerkt door onze experts, met name de vrijwilligers van Tussenstap, en het Brusselse Tussenstapteam. Je vindt er getuigenissen in, maar ook cijfers. Er is aandacht voor waar het fout kan lopen, en waar de kansen liggen. Wie zelf aan een nieuwe start toe is, haalt er heel wat tips uit. Wie dit land bestuurt kan hier lezen waar hij/zij zelf een steentje kan bijdragen om dat kostbare Vlaamse ondernemerstalent maximaal te valoriseren.

Deze uitgave werd mogelijk gemaakt door het ESF, de Vlaamse en de Europese overheid.

Gedrukte versies kunnen Portable Document Format (PDF)besteld worden bij de uitgeverij Story-Scientia (pdf, 365 KB). De Portable Document Format (PDF)inhoud van dit reflectieboek voor herstarters is hier vrij downloadbaar (pdf, 1.54 MB). Zo'n boek is natuurlijk nooit af. Wie wil bijdragen aan een update is welkom. Vooral concrete tips en getuigenissen die aantonen dat je met het nodige talent en inzet weer helemaal bovenop kunt komen zijn gegeerd.

Herstarten Menulink: