Getuigen

Wil je publiek getuigen over je eigen situatie ?

Er is behoorlijk wat belangstelling van de media voor de risico's van het ondernemen. Het ene medium heeft wat meer aandacht voor de statistische kant van de zaak, het andere belicht vooral de ervaring van de moeilijkheden en de weerslag ervan op het gezin.

Je komt er uiteindelijk bovenop

Inderdaad heb ik ook positieve dingen meegemaakt.
D [=Dyzo-medewerker] heeft me hier enorm in gesteund. In het begin vlotte dat niet zo goed omdat ik nogal een steenezel was.
Uiteindelijk heb ik zijn goede raad opgevolgd.

Faalfolie haalt startups uit hun schulp

Faalfolie is een initiatief van startups vzw. Het brengt ondernemers samen rond de moelijkheden en oplossingen die komen kijken bij het vermarkten van een innoverend idee. Faalfolie is een onderdeel van de failing forward campagne van de Vlaamse overheid.

Fuckup nights maken mislukken bespreekbaar

Ondernemen is risico nemen. Af en toe mislukken is dan ook onvermijdelijk. Vlaanderen scoort internationaal zeer laag in waardering voor ondernemen. Een starter krijgt tegenwind uit eigen omgeving. Lukt je onderneming, dan zul je wel gefraudeerd hebben, dus kan je niet deugen.

Een pak van mijn hart

Mijn verschoonbaarheid is ondertussen aangevraagd en goedgekeurd. Een pak van m'n  hart. Jullie modelbrief om zo'n verzoening aan te vragen heeft me ontzettend veel geholpen.

Pagina's